referencia munkák

Munkáim, referenciák

​Paksi Atomerőmű Zrt.

ATOMIX Kft.

IREKI Nonprofit Kft.

Magyar Honvédség, Dr. Radó György Honvéd Egészségügyi Központ Preventív Igazgatóság 

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség

ELMŰ-ÉMÁSZ Zrt. 

GenTherm Hungary Kft.

Salus-Vita Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Vezetőképzés, vezetőfejlesztés

Vezetőképzés, vezetőfejlesztés

Népszerűen a "kevert" jellegű vezetőképzések, amikor olvasnivalót on-line formában adunk át, a workshop jellegű személyes találkozások pedig a kompetenciák fejlesztésére irányulnak. Indítunk képzéseket szervezetek számára is, amelyek a vezetők saját munkakörnyezetében vannak, de külső helyszínek is lehetségesek. Továbbá olyan vezetői pozícióban lévő, vagy vezetői pozíciót elérni kívánt magánszemélyeknek, akik fejlődni szeretnének  bizonyos vezetői kompetenciák mentén. Programunkat elsősorban csoportvezetőknek- és középvezetőknek ajánljuk. 

biztonsági kultúra - "safety first"

biztonsági kultúra - "safety first"

Aki biztonsági kultúrában dolgozik érti, hogy mit jelent az "értelmes szabálykövetés" kifejezés. Programjainkkal és főleg kutatásainkkal segítünk vállalati oldalról feltárni a hibázások, balesetek okait, és ezekre akciótervet kidolgozni. Továbbá pszichoszociális kockázatfelméréssel kockázati térképet készítünk és az intervenciókat egyéni- csoportos és szervezeti szintre készítjük el. 

pszichológiai alkalmasság és kiválasztás

pszichológiai alkalmasság és kiválasztás

Biztonsági kultúrában bizonyos munkakörök "jogosítványhoz" vannak kötve, amelynek a feltétele a kötelező időszakos pszichológiai alkalmasságvizsgálat. Az elmúlt években szerzett adatok és tapasztalatok alapján ma már egy saját fejlesztésű kérdőívvel dolgozom és ez alapján készítek riportot a dolgozóról a megrendelő számára. 

szakértői teamek fejlesztése

szakértői teamek fejlesztése

Szakértői teamek, amelyek magas kockázatú munkakörülmények között dolgoznak, speciális kompetenciastruktúrával bír, amelyet az elmúlt években fejlesztettem ki. Ez a kompetenciastruktúra adja a fejlesztői munkámnak az alapját és ezekre dolgoztam ki teamek számára programokat. 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!